Citater​

”Vi ser Cava Plastics som en kompetent og leveringsdygtig samarbejdspartner.”

Patrick Morgenstjerne Laursen
teknisk designer, BOGBALLE A/S

”Cava Plastics A/S udviser et højt fagligt kvalitetsniveau, dokumentation på processer og ikke mindst dygtige- og dedikerede medarbejdere. Cava Plastics A/S er den underleverandør, som vi anser for have den bedste performance over tid… mere 30 år siger alt!”

Joachim Loock

Adm. direktør
Complastec ApS

"Hos Cava behøver alting ikke at være udviklet på fly niveau. Man kommer langt med kreative ideer, som efterfølgende omsættes til gode, Veldokumenterede processer.


Hydrema har samarbejdet med Cava plastics siden 2002. Cava har været dygtig til at være agile og samarbejde med vores udviklingsafdeling og værktøjsmagere for at opnå den bedste løsning til de enkelte Hydrema produkter. Et godt og smidigt samarbejde. ”


Marianne Frank Mogensen

Koncernindkøbschef

​Hydrema Distribution

”Cava Plastic har været en god samarbejdspartner, fra udvikling til færdig produkt, på et 2K emne vi skulle bruge. Man kan kun sige, de er meget hurtige, men det går slet ikke ud over kvalitet og levering. Kommunikation fra alle hos Cava Plastic, er meget let, alle gør det de lover.”

Michal Holmgren

​NGI, Purchase Manager​

”Vi har arbejdet sammen med Cava Plastics i flere år, og har oplever en professionel indstilling og fantastisk know how på plaststøbning.

Cava Plastics støber bl.a. akryl kupler til vores Verner Panton Globe lampe. De har fra første dialog forstået vores kvalitetsniveau, og har lige fra fremstilling af værktøjer til endelig produktion fastholdt en højt fagligt niveau.

Torben Fogh Jensen
Logistic Manager
Frandsen Group

Cava Plastics A/S beskæftiger 20-25 kompetente medarbejdere og råder over et produktionsapparat med de nyeste produktionsmaskiner og udstyr.

Cava Plastics A/S har fortsat fokus på viden, teknologi, udvikling, kvalitet innovation og fleksibilitet og baserer sit virke og ledelse på åbenhed, ansvarsfølelse, respekt, dialog og fightervilje.​​

Kontakt os

Cava Plastics A/S

​​Houvej 12, 9550 Mariager​

​Send din besked direkte til os, eller ring til os direkte på:+45 98 54 15 55​