CNC-fræsning og CNC-bearbejdning af plast

Skal du have udført CNC-fræsning? Hos Cava Plastics har vi specialiseret os i udvikling og produktion af plastemner til industrien.

Vi har over 50 års erfaring med CNC-bearbejdning, og vi er gerne med hele vejen fra idé til det færdige produkt. I dag har vi mange kunder i bl.a. Aalborg, Odense og København samt mange andre steder.

Perfekt og ensartet finish ved CNC-fræsning

Vi udfører automatisk fræsning efter computerprogrammer af enhver art. Vi arbejder i Solid-Works og Alpha-Cam og kan modtage alle filtyper. Vi udfører også manuelle og specialtilpassede fræseopgaver, og vi stiller altid høje krav til udformning og finish, når vi bearbejder plast.

En del af vores efterbearbejdningsproduktion foregår på vores to CNC-fræsere, hvor plastsprøjtestøbte emner færdiggøres. Vi anvender typisk CNC-fræsning, når vi skal fremstille emner med plane og krumme overflader. Dermed kan vi opnå en perfekt og ensartet finish.

Før vi overhovedet går i gang med en produktion, starter vi bl.a. med at gennemgå ideoplæg, materialevalg og fremstilling af forme. Vores fokus er altid at opnå det bedste resultat for vores kunders skyld og for deres kunders skyld. 

Få et tilbud på design, udvikling og produktion

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om vores priser og om, hvad vi tilbyder inden for design, udvikling og produktion. Vi tager også gerne en snak om dine ønsker og ideer. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for CNC-fræsning.

Du kan ringe til os på telefon 98 54 15 55​ for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail cavaplastics@cavaplastics.dk​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Cava Plastics A/S beskæftiger 20-25 kompetente medarbejdere og råder over et produktionsapparat med de nyeste produktionsmaskiner og udstyr.

Cava Plastics A/S har fortsat fokus på viden, teknologi, udvikling, kvalitet innovation og fleksibilitet og baserer sit virke og ledelse på åbenhed, ansvarsfølelse, respekt, dialog og fightervilje.​​

Kontakt os

Cava Plastics A/S

​​Houvej 12, 9550 Mariager​

​Send din besked direkte til os, eller ring til os direkte på:+45 98 54 15 55​