MADE IN DENMARK​

​Design, udvikling og produktion af plastemner

Innovation og fleksibilitet

Fokus på viden, teknologi, kvalitet og omkostninger

Viden kombineret med høj teknologi

Professionel sprøjtestøbning og efterbearbejdning

Med hele vejen

Mere end blot en underleverandør

” Vi ser Cava Plastics som en kompetent og leveringsdygtig samarbejdspartner.”

Patrick Morgenstjerne Laursen

Teknisk designer, BOGBALLE A/S

”Cava Plastic har været en god samarbejdspartner, fra udvikling til færdig produkt, på et 2K emne vi skulle bruge. Man kan kun sige, de er meget hurtige, men det går slet ikke ud over kvalitet og levering. Kommunikation fra alle hos Cava Plastic, er meget let, alle gør det de lover.”

Michal Holmgren

NGI, Purchase Manager

​”Cava Plastics A/S udviser et højt fagligt kvalitetsniveau, dokumentation på processer og ikke mindst dygtige- og dedikerede medarbejdere.

​Cava Plastics A/S er den underleverandør, somvi anser for have den bedste performance over tid… mere 30 år siger alt!”

​Joachim Loock

 ​Adm. direktør. Complastec ApS​

​”Hos Cava behøver alting ikke at være udviklet på fly niveau. Man kommer langt med kreative ideer, som efterfølgende omsættes til gode, Veldokumenterede processer.​ Hydrema har samarbejdet med Cava plastics siden 2002. Cava har været dygtig til at være agile og samarbejde med vores udviklingsafdeling og værktøjsmagere for at opnå den bedste løsning til de enkelte Hydrema produkter. Et godt og smidigt samarbejde.”

​​Marianne Frank Mogensen

 ​Koncernindkøbschef, Hydrema Distribution​​

​”Vi har arbejdet sammen med Cava Plastics i flere år, og har oplever en professionel indstilling og fantastisk know how på plaststøbning. 

Cava Plastics støber bl.a. akryl kupler til vores Verner Panton Globe lampe. De har fra første dialog forstået vores kvalitetsniveau, og har lige
​fra fremstilling af værktøjer til endelig produktion fastholdt en højt fagligt niveau.”

​Torben Fogh Jensen

 ​Logistic manager, Frandsen Group

Plastbearbejdning og vejledning i valg af materiale

Hos Cava Plastics A/S i Mariager udfører vi alle former for plastbearbejdning for danske og europæiske vareproducenter i København, Esbjerg, Odense, Aalborg, Aarhus og hele Danmark og Europa. Vi er gerne med hele vejen fra ide til det færdige produkt, så vi kan assistere med alt fra ideoplæg og udvikling til fremstilling af forme og plastbearbejdning.

- CNC bearbejdning og fræsning

 - Limning

 - Montage og distribution

Utallige muligheder inden for plastbearbejdning

​Vi har arbejdet med design, udvikling og plastbearbejdning i mere end 50 år. Derfor tæller vores mange kunder også højt profilerede danske og europæiske mærkevareproducenter.

Vi tilbyder alle former for efterbearbejdning og finish så som fræsning, limning, montage med det formål at optimere omkostningerne og formindske kundens håndteringer. 

Plastik byder på utallige muligheder, hvad angår de tekniske specifikationer, udseende og ikke mindst bearbejdningsegenskaber . Dertil kommer, at der løbende kommer nye plasttyper med nye muligheder. Vi ser en ære i  at være konstant i kontakt med store og internationale råvareproducenter, således vi kan vejlede vore kunder og være med til at optimere deres produkter både af hensyn til funktionalitet og pris.

I samarbejde med internationale samarbejdspartner kan vores dygtige og erfarne teknikere være behjælpelige med at vælge de helt rigtige plastmaterialer til ethvert plastprodukt. Dermed bliver der taget hensyn til blandt andet mekaniske, kemiske, elektriske og økonomiske krav. Alle plastmaterialer kan specificeres og kontrolleres, ligesom vi kan fremvise alle typer for certifikater.​

Vores dygtige og erfarne teknikere i samarbejde med internationale samarbejdspartner kan være behjælpelige med at vælge de helt rigtige plastmaterialer til ethvert plastprodukt, så der tages hensyn til bl.a. mekaniske, kemiske, elektriske og ikke mindst økonomiske krav. Alle plastmaterialer specificeres og kontrolleres og alle typer for certifikater kan fremvises.

​Vi laver gerne et tilbud på støbning, bearbejdning og evt. montage

Kontakt os gerne for at drøfte de mange muligheder inden for materialevalg, plastbearbejdning og logistikoptimering af eksisterende eller tænkelige produkter. 

Holdet bag Cava Plastics A/S

Følg os på Facebook

Har du brug for at kontakte os?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​CAVA PLASTICS A/S

​CVR: 28294271

​Telefon: +45 98 54 15 55​

Fax: +45 98 54 15 37 ​

E-mail: cavaplastics@cavaplastics.dk