Plastbearbejdning og vejledning i valg af materiale

Hos Cava Plastics A/S i Mariager udfører vi alle former for plastbearbejdning for danske og europæiske vareproducenter i København, Esbjerg, Odense, Aalborg, Aarhus og hele Danmark og Europa. Vi er gerne med hele vejen fra ide til det færdige produkt, så vi kan assistere med alt fra ideoplæg og udvikling til fremstilling af forme og plastbearbejdning.

- CNC bearbejdning og fræsning

 - Limning

 - Montage og distribution

Utallige muligheder inden for plastbearbejdning

​Vi har arbejdet med design, udvikling og plastbearbejdning i mere end 50 år. Derfor tæller vores mange kunder også højt profilerede danske og europæiske mærkevareproducenter.

Vi tilbyder alle former for efterbearbejdning og finish så som fræsning, limning, montage med det formål at optimere omkostningerne og formindske kundens håndteringer. 

Plastik byder på utallige muligheder, hvad angår de tekniske specifikationer, udseende og ikke mindst bearbejdningsegenskaber . Dertil kommer, at der løbende kommer nye plasttyper med nye muligheder. Vi ser en ære i  at være konstant i kontakt med store og internationale råvareproducenter, således vi kan vejlede vore kunder og være med til at optimere deres produkter både af hensyn til funktionalitet og pris.

I samarbejde med internationale samarbejdspartner kan vores dygtige og erfarne teknikere være behjælpelige med at vælge de helt rigtige plastmaterialer til ethvert plastprodukt. Dermed bliver der taget hensyn til blandt andet mekaniske, kemiske, elektriske og økonomiske krav. Alle plastmaterialer kan specificeres og kontrolleres, ligesom vi kan fremvise alle typer for certifikater.​

Vores dygtige og erfarne teknikere i samarbejde med internationale samarbejdspartner kan være behjælpelige med at vælge de helt rigtige plastmaterialer til ethvert plastprodukt, så der tages hensyn til bl.a. mekaniske, kemiske, elektriske og ikke mindst økonomiske krav. Alle plastmaterialer specificeres og kontrolleres og alle typer for certifikater kan fremvises.

Holdet bag Cava Plastics A/S

Vi laver gerne et tilbud på støbning, bearbejdning og evt. montage

Kontakt os gerne for at drøfte de mange muligheder inden for materialevalg, plastbearbejdning og logistikoptimering af eksisterende eller tænkelige produkter.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Cava Plastics A/S beskæftiger 20-25 kompetente medarbejdere og råder over et produktionsapparat med de nyeste produktionsmaskiner og udstyr.

Cava Plastics A/S har fortsat fokus på viden, teknologi, udvikling, kvalitet innovation og fleksibilitet og baserer sit virke og ledelse på åbenhed, ansvarsfølelse, respekt, dialog og fightervilje.​​

Kontakt os

Cava Plastics A/S

​​Houvej 12, 9550 Mariager​

​Send din besked direkte til os, eller ring til os direkte på:+45 98 54 15 55​