MADE IN DENMARK​

​Design, udvikling og produktion af plastemner

Innovation og fleksibilitet

Fokus på viden, teknologi, kvalitet og omkostninger

Viden kombineret med høj teknologi

Professionel sprøjtestøbning og efterbearbejdning

Med hele vejen

Mere end blot en underleverandør

” Vi ser Cava Plastics som en kompetent og leveringsdygtig samarbejdspartner.”

Patrick Morgenstjerne Laursen

Teknisk designer, BOGBALLE A/S

”Cava Plastic har været en god samarbejdspartner, fra udvikling til færdig produkt, på et 2K emne vi skulle bruge. Man kan kun sige, de er meget hurtige, men det går slet ikke ud over kvalitet og levering. Kommunikation fra alle hos Cava Plastic, er meget let, alle gør det de lover.”

Michal Holmgren

NGI, Purchase Manager

​”Cava Plastics A/S udviser et højt fagligt kvalitetsniveau, dokumentation på processer og ikke mindst dygtige- og dedikerede medarbejdere.

​Cava Plastics A/S er den underleverandør, somvi anser for have den bedste performance over tid… mere 30 år siger alt!”

​Joachim Loock

 ​Adm. direktør. Complastec ApS​

​”Hos Cava behøver alting ikke at være udviklet på fly niveau. Man kommer langt med kreative ideer, som efterfølgende omsættes til gode, Veldokumenterede processer.​ Hydrema har samarbejdet med Cava plastics siden 2002. Cava har været dygtig til at være agile og samarbejde med vores udviklingsafdeling og værktøjsmagere for at opnå den bedste løsning til de enkelte Hydrema produkter. Et godt og smidigt samarbejde.”

​​Marianne Frank Mogensen

 ​Koncernindkøbschef, Hydrema Distribution​​

​”Vi har arbejdet sammen med Cava Plastics i flere år, og har oplever en professionel indstilling og fantastisk know how på plaststøbning. 

Cava Plastics støber bl.a. akryl kupler til vores Verner Panton Globe lampe. De har fra første dialog forstået vores kvalitetsniveau, og har lige
​fra fremstilling af værktøjer til endelig produktion fastholdt en højt fagligt niveau.”

​Torben Fogh Jensen

 ​Logistic manager, Frandsen Group

Fremstilling af værktøj

I både sprøjtestøbning og vakuumformning må der fremstilles en form eller et værktøj, før fremstilling af plastemner kan begynde.

Vi deltager gerne fra begyndelsen af projektet og bidrager med vores erfaring og tager ansvaret for værktøjstegning, fremstilling og indkøring.

Afhængig af opgavens kompleksitet og kundes ønsker fremstiller vi værktøjerne både i Danmark, europa og østen hos vores faste samarbejdspartner iht. godkendte tegninger og under vores ansvar.

​Selv det bedste design kræver nogle gange afprøvning af emnerne før produktionsformene produceres, og derfor tilbyder vi at fremstille demoer og prototyper, der kan vise udseende og funktion – eller vi kan fremstille prøveprodukter ved korrekt fremstilling, sådan som produkterne senere skal produceres, så der er uanede muligheder for at afprøve design og funktion i tide.

 - Har du en ny ide, og skal du undersøge mulighederne, ​

 - skal du funktions- eller omkostningoptimere dit produkt,

​ - skal du producere et eksisterende produkt,

så står vi til rådighed med vores over 50 års erfaring i design, udvikling og plast produktion af kompliceret samt prisfølsomme plastemner.

Holdet bag Cava Plastics A/S

- Har du en ny ide, og skal du undersøge mulighederne, ​

så står vi til rådighed med vores over 50 års erfaring i design, udvikling og plast produktion af kompliceret samt prisfølsomme plastemner.

Holdet bag Cava Plastics A/S

Følg os på Facebook

Har du brug for at kontakte os?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​CAVA PLASTICS A/S

​CVR: 28294271

​Telefon: +45 98 54 15 55​

Fax: +45 98 54 15 37 ​

E-mail: cavaplastics@cavaplastics.dk