Professionel værktøjsfremstilling

I både sprøjtestøbning og vakuumformning må der fremstilles en form eller et værktøj, gør fremstilling af plastemner kan begynde. Her hos Cava Plastics tilbyder vi hjælp til værktøjsfremstilling for kunder i Aalborg, København, Odense og resten af landet. Vi deltager gerne fra begyndelsen af projektet og bidrager med vores erfaring. Derudover tager vi også gerne ansvaret for værktøjstegning, fremstilling og indkøring.

Afhængig af opgavens kompleksitet og kundens ønsker, udfører vi værktøjsfremstilling i både Danmark, Europa og Østen hos vores faste samarbejdspartner.

Vi fremstiller gerne demoer og prototyper

Selv det bedste design kræver nogle gange afprøvning af emnerne før produktionsformerne produceres. Derfor tilbyder vi at fremstille demoer og prototyper, der kan vise udseende og funktion – eller vi kan fremstille prøveprodukter ved korrekt fremstilling sådan som produkterne senere skal produceres. Der er derfor uanede muligheder for at afprøve design og funktion i tide

​Kan du svare ja til et eller flere af følgende spørgsmål?

  • ​Har du en ny idé, og skal du undersøge mulighederne?
  • ​Skal du funktions- eller omkostningsoptimere dit produkt?
  • ​Skal du producere et eksisterende produkt

​​Så står vi til rådighed med vores +50 års erfaring i værktøjsfremstilling, design, udvikling og plastproduktion af komplicerede samt prisfølsomme plastemner.

Se holdet bag Cava Plastics A/S her.

​​Kontakt os for en pris på værktøjsfremstilling

Har du en ny idé – og vil du gerne undersøge mulighederne? Så hjælper vi dig gerne med f.eks. værktøjsfremstilling eller design. Vi fortæller dig gerne mere om priser, muligheder og meget mere.

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig så hurtigt vi kan. Ellers kan du ringe til os på telefon 98 54 15 55 eller skrive til e-mail cavaplastics@cavaplastics.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Cava Plastics A/S beskæftiger 20-25 kompetente medarbejdere og råder over et produktionsapparat med de nyeste produktionsmaskiner og udstyr.

Cava Plastics A/S har fortsat fokus på viden, teknologi, udvikling, kvalitet innovation og fleksibilitet og baserer sit virke og ledelse på åbenhed, ansvarsfølelse, respekt, dialog og fightervilje.​​

Kontakt os

Cava Plastics A/S

​​Houvej 12, 9550 Mariager​

​Send din besked direkte til os, eller ring til os direkte på:+45 98 54 15 55​