To-komponent løsninger

Cava Plastics tilbyder avancerede former for to-komponent løsninger. En særlig form for sprøjtestøbning, hvor der kan støbes både hård og blødere plast sammen, som på tandbørster eller kontorstolens hjul, eller foreks. hvid og sort plast som på telefonens knapper osv.

Med fokus på viden, teknologi og innovation har Cava Plastics A/S i adskillige cases - med stor succes - haft hovedrollen i udvikling og produktion af meget komplekse og innovative produkter og processer.​ Her kan vi nævne FexiBath fra STOKKE samt prisvindende WONDERFOLD DOG BED fra Coocoo Design. 

 - Har du en ny ide, og skal du undersøge mulighederne, ​

 - skal du funktions- eller omkostningoptimere dit produkt, 

​ - skal du producere et eksisterende produkt,

så står vi til rådighed med vores over 50 års erfaring i design, udvikling og plast produktion af kompliceret samt prisfølsomme plastemner.

Holdet bag Cava Plastics A/S

Kontakt os for at få et tilbud på to-komponent løsninger

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på to-komponent løsninger

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Cava Plastics A/S beskæftiger 20-25 kompetente medarbejdere og råder over et produktionsapparat med de nyeste produktionsmaskiner og udstyr.

Cava Plastics A/S har fortsat fokus på viden, teknologi, udvikling, kvalitet innovation og fleksibilitet og baserer sit virke og ledelse på åbenhed, ansvarsfølelse, respekt, dialog og fightervilje.​​

Kontakt os

Cava Plastics A/S

​​Houvej 12, 9550 Mariager​

​Send din besked direkte til os, eller ring til os direkte på:+45 98 54 15 55​