Plast sprøjtestøbning med 50 års erfaring

​Hos Cava Plastics A/S i Mariager har vi stor erfaring med design, udvikling og plastsprøjtestøbning. Vi har lavet plastsprøjtestøbning i mere end 50 år, og i dag udfører vi sprøjtestøbning for højt profilerede danske og europæiske mærkevareproducenter i København, Aalborg, Odense, Esbjerg, Aarhus og hele Danmark samt rundt omkring i Europa.

Moderne maskiner til plast sprøjtestøbning

Vi disponerer over en bred vifte af moderne og opdaterede sprøjtestøbemaskiner til plast sprøjtestøbning. Plaststøbemaskinerne er både fuldelektriske og hydrauliske, og de er udstyret med avancerede robotter. Vi kan plaststøbe i alle gængse plasttyper fra  få gram og helt op til 7 kilo pr. emne. Produktionsapparatet råder over støbemaskiner med op til 1.000 tons i lukketryk.

​Vi udfører plast sprøjtestøbning af alt fra enkeltstyksproduktion til serieproduktion med flere millioner emner om året. Vi påtager os med andre ord alle små og store opgaver, uanset om vi kun skal producere i få timer om året, eller om vi skal arbejde i døgndrift året rundt.

Cava Plastics beskæftiger 20-25 erfarne og kompetente medarbejdere, og dertil kommer vores moderne produktionsapparat med up-to-date produktionsmaskiner og udstyr. 

Vi har løbende fokus på produktions optimering via viden- og teknologi opdatering, kvalitetsforbedring, innovation og fleksibilitet. Og sammen med vore kunder og samarbejdspartner sikker produktionen af produkter i højeste kvalitet. ​Inspiration

Holdet bag Cava Plastics A/S

Kontakt os for at få et tilbud på plaststøbning og evt. efterbearbejdning

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på alt fra ide til færdig emner i plast sprøjtestøbning. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Cava Plastics A/S beskæftiger 20-25 kompetente medarbejdere og råder over et produktionsapparat med de nyeste produktionsmaskiner og udstyr.

Cava Plastics A/S har fortsat fokus på viden, teknologi, udvikling, kvalitet innovation og fleksibilitet og baserer sit virke og ledelse på åbenhed, ansvarsfølelse, respekt, dialog og fightervilje.​​

Kontakt os

Cava Plastics A/S

​​Houvej 12, 9550 Mariager​

​Send din besked direkte til os, eller ring til os direkte på:+45 98 54 15 55​