Cava Plastics tilbyder

Sprøjtestøbning af plast med 50 års erfaring

Hos Cava Plastics A/S har vi stor erfaring med design, udvikling og sprøjtestøbning af plast. Vi har lavet plast-sprøjtestøbning i mere end 50 år, og i dag arbejder vi for højt profilerede danske og europæiske mærkevareproducenter i bl.a. København, Aalborg, Odense og hele Danmark samt rundt omkring i Europa.

Moderne maskiner til støbning af plast

Vi disponerer over en bred vifte af moderne og opdaterede sprøjtestøbemaskiner til støbning af plast. Maskinerne er både fuldelektriske og hydrauliske, og de er udstyret med avancerede robotter. Vi kan udføre sprøjtestøbning i plast i alle gængse plasttyper fra få gram og helt op til 7 kilo pr. emne. Produktionsapparatet råder over støbemaskiner med op til 1.000 tons i lukketryk.

Vi udfører sprøjtestøbning af plast af alt fra enkeltstyksproduktion til serieproduktion med flere millioner emner om året. Vi påtager os med andre ord alle små og store opgaver – uanset om vi kun skal producere i få timer om året, eller om vi skal arbejde i døgndrift året rundt.

Fokus på optimering og udvikling inden for støbning i plast

Vi beskæftiger 20-25 erfarne og kompetente medarbejdere, og dertil kommer vores moderne produktionsapparat med up-to-date produktionsmaskiner- og udstyr.

Vi har løbende fokus på produktionsoptimering via viden- og teknologiopdatering-, forbedring, kvalitetsforbedring, innovation og fleksibilitet. Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere sikrer vi støbning af plast i højeste kvalitet.

Kontakt os for en god pris på sprøjtestøbning

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på alt fra idé til færdige emner inden for sprøjtestøbning. Hvis du kontakter os, informerer vi dig også gerne om priser, muligheder og en masse andet.

Ring til os allerede i dag på telefon 98 54 15 55 eller skriv til e-mail cavaplastics@cavaplastics.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Cava Plastics A/S beskæftiger 20-25 kompetente medarbejdere og råder over et produktionsapparat med de nyeste produktionsmaskiner og udstyr.

Cava Plastics A/S har fortsat fokus på viden, teknologi, udvikling, kvalitet innovation og fleksibilitet og baserer sit virke og ledelse på åbenhed, ansvarsfølelse, respekt, dialog og fightervilje.​​

Kontakt os

Cava Plastics A/S

​​Houvej 12, 9550 Mariager​

​Send din besked direkte til os, eller ring til os direkte på:+45 98 54 15 55​