PLAST SPRØJTESTØBNING MED 50 ÅRS ERFARING

​Hos Cava Plastics A/S i Mariager har vi stor erfaring med design, udvikling og plastsprøjtestøbning. Vi har lavet plastsprøjtestøbning i mere end 50 år, og i dag udfører vi sprøjtestøbning for højt profilerede danske og europæiske mærkevareproducenter i København, Esbjerg, Aarhus og hele Danmark samt rundt omkring i Europa.

Moderne maskiner til plast sprøjtestøbning

Vi disponerer over en bred vifte af moderne og opdaterede sprøjtestøbemaskiner til plast sprøjtestøbning. Plaststøbemaskinerne er både fuldelektriske og hydrauliske, og de er udstyret med avancerede robotter. Vi kan plaststøbe i alle gængse plasttyper fra  få gram og helt op til 7 kilo pr. emne. Produktionsapparatet råder over støbemaskiner med op til 1.000 tons i lukketryk.

​Vi udfører plast sprøjtestøbning af alt fra enkeltstyksproduktion til serieproduktion med flere millioner emner om året. Vi påtager os med andre ord alle små og store opgaver, uanset om vi kun skal producere i få timer om året, eller om vi skal arbejde i døgndrift året rundt.

Cava Plastics beskæftiger 20-25 erfarne og kompetente medarbejdere, og dertil kommer vores moderne produktionsapparat med up-to-date produktionsmaskiner og udstyr. 

Vi har løbende fokus på produktions optimering via viden- og teknologi opdatering, kvalitetsforbedring, innovation og fleksibilitet. Og sammen med vore kunder og samarbejdspartner sikker produktionen af produkter i højeste kvalitet. ​Inspiration

Kontakt os for at få et tilbud på plaststøbning og evt. efterbearbejdning

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på alt fra ide til færdig emner i plast sprøjtestøbning. 

Holdet bag Cava Plastics A/S

Følg os på facebook

Har du brug for at kontakte os?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​CAVA PLASTICS A/S .

​CVR: 28294271

Houvej 12

9550 Mariager

Denmark

​Telefon: +45 98 54 15 55​

Fax: +45 98 54 15 37 ​

E-mail: cavaplastics@cavaplastics.dk