MADE IN DENMARK​

​Design, udvikling og produktion af plastemner

Innovation og fleksibilitet

Fokus på viden, teknologi, kvalitet og omkostninger

Viden kombineret med høj teknologi

Professionel sprøjtestøbning og efterbearbejdning

Med hele vejen

Mere end blot en underleverandør

” Vi ser Cava Plastics som en kompetent og leveringsdygtig samarbejdspartner.”

Patrick Morgenstjerne Laursen

Teknisk designer, BOGBALLE A/S

”Cava Plastic har været en god samarbejdspartner, fra udvikling til færdig produkt, på et 2K emne vi skulle bruge. Man kan kun sige, de er meget hurtige, men det går slet ikke ud over kvalitet og levering. Kommunikation fra alle hos Cava Plastic, er meget let, alle gør det de lover.”

Michal Holmgren

NGI, Purchase Manager

​”Cava Plastics A/S udviser et højt fagligt kvalitetsniveau, dokumentation på processer og ikke mindst dygtige- og dedikerede medarbejdere.

​Cava Plastics A/S er den underleverandør, somvi anser for have den bedste performance over tid… mere 30 år siger alt!”

​Joachim Loock

 ​Adm. direktør. Complastec ApS​

​”Hos Cava behøver alting ikke at være udviklet på fly niveau. Man kommer langt med kreative ideer, som efterfølgende omsættes til gode, Veldokumenterede processer.​ Hydrema har samarbejdet med Cava plastics siden 2002. Cava har været dygtig til at være agile og samarbejde med vores udviklingsafdeling og værktøjsmagere for at opnå den bedste løsning til de enkelte Hydrema produkter. Et godt og smidigt samarbejde.”

​​Marianne Frank Mogensen

 ​Koncernindkøbschef, Hydrema Distribution​​

​”Vi har arbejdet sammen med Cava Plastics i flere år, og har oplever en professionel indstilling og fantastisk know how på plaststøbning. 

Cava Plastics støber bl.a. akryl kupler til vores Verner Panton Globe lampe. De har fra første dialog forstået vores kvalitetsniveau, og har lige
​fra fremstilling af værktøjer til endelig produktion fastholdt en højt fagligt niveau.”

​Torben Fogh Jensen

 ​Logistic manager, Frandsen Group

Plast sprøjtestøbning med 50 års erfaring

​Hos Cava Plastics A/S i Mariager har vi stor erfaring med design, udvikling og plastsprøjtestøbning. Vi har lavet plastsprøjtestøbning i mere end 50 år, og i dag udfører vi sprøjtestøbning for højt profilerede danske og europæiske mærkevareproducenter i København, Aalborg, Odense, Esbjerg, Aarhus og hele Danmark samt rundt omkring i Europa.

Moderne maskiner til plast sprøjtestøbning

Vi disponerer over en bred vifte af moderne og opdaterede sprøjtestøbemaskiner til plast sprøjtestøbning. Plaststøbemaskinerne er både fuldelektriske og hydrauliske, og de er udstyret med avancerede robotter. Vi kan plaststøbe i alle gængse plasttyper fra  få gram og helt op til 7 kilo pr. emne. Produktionsapparatet råder over støbemaskiner med op til 1.000 tons i lukketryk.

​Vi udfører plast sprøjtestøbning af alt fra enkeltstyksproduktion til serieproduktion med flere millioner emner om året. Vi påtager os med andre ord alle små og store opgaver, uanset om vi kun skal producere i få timer om året, eller om vi skal arbejde i døgndrift året rundt.

Cava Plastics beskæftiger 20-25 erfarne og kompetente medarbejdere, og dertil kommer vores moderne produktionsapparat med up-to-date produktionsmaskiner og udstyr. 

Vi har løbende fokus på produktions optimering via viden- og teknologi opdatering, kvalitetsforbedring, innovation og fleksibilitet. Og sammen med vore kunder og samarbejdspartner sikker produktionen af produkter i højeste kvalitet. ​Inspiration

Kontakt os for at få et tilbud på plaststøbning og evt. efterbearbejdning

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på alt fra ide til færdig emner i plast sprøjtestøbning. 

Holdet bag Cava Plastics A/S

Følg os på Facebook

Har du brug for at kontakte os?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​CAVA PLASTICS A/S

​CVR: 28294271

​Telefon: +45 98 54 15 55​

Fax: +45 98 54 15 37 ​

E-mail: cavaplastics@cavaplastics.dk